Disse skulle have været små proteinbarer men konsistensen blev lidt blød, men smagen var så lækker at jeg måtte dele opskriften alligevel.
Opskriften giver 8 proteinbar
30 g honning
40 g whey proteinpulver med chokoladesmag fra https://www.fitnessguru.com/da/
20 g hasselnødder, tørrede
200 g banan
60 g kokosmel
4 stk riskiks med mørk chokolade
40 g chokolade, 85% cacao, Björnsted
Fremgangsmåde:
- Blend banan så det bliver helt cremet, kan også gøres med en gaffel.
- bland proteinpulveret i og rør massen godt sammen
- Smulder riskiksene i hænderne ned i skålen til bananmassen
- hak hasselnødder og tilsæt
- tilsæt kokosmelen og rør hele massen godt sammen
- kom derefter honningen i og rør det godt sammen igen
- put massen i en firkanten kageform eller brødform
- smelt chokoladen over et vandbad og hæld ud over massen
- lad det køle godt af så chokoladen størkner
Nærringsindhold
|