Proteinrige Chokoladeboller

15 stk:

3 dl lunket vand

En knivspids salt

25 g gær, frisk

1 dl cremet skyr, jordbær & lime, Stay Strong

160 g banan

75 g chokolade, 85%

125 g havregryn, finvalsede,

400 g hvedemel

80 g proteinpulver fra @fitnessguru.dk

1 æg til pensling

.

.

Fremgangsmåde:

  • Fordel gæren i lunkent vand.
  • Hak chokoladen og tilsæt i vandet sammen med skyren og havregrynet.
  • Mos bananen med en gaffel eller i en blender.
  • Tilsæt den moste banan og proteinpulveret.
  • Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen imens du rører i dejen, den må ikke blive for hård
  • Lad dejen hæve så længe som muligt men min. 30 min.
  • Fordelen dejen i 15 lige store boller på en bageplade, pensel med 1 æg
  • Bag i en forvarmet ovn på 200 grader i 15 min.

Indhold pr styk.:

Kalorier: 191 cal

Protein: 9g

Kulhydrat: 27g

Fedt: 4g

Kostfibre: 2,1g