15 stk:
3 dl lunket vand
En knivspids salt
25 g gær, frisk
1 dl cremet skyr, jordbær & lime, Stay Strong
160 g banan
75 g chokolade, 85%
125 g havregryn, finvalsede,
400 g hvedemel
80 g proteinpulver fra @fitnessguru.dk
1 æg til pensling
.
.
Fremgangsmåde:
- Fordel gæren i lunkent vand.
- Hak chokoladen og tilsæt i vandet sammen med skyren og havregrynet.
- Mos bananen med en gaffel eller i en blender.
- Tilsæt den moste banan og proteinpulveret.
- Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen imens du rører i dejen, den må ikke blive for hård
- Lad dejen hæve så længe som muligt men min. 30 min.
- Fordelen dejen i 15 lige store boller på en bageplade, pensel med 1 æg
- Bag i en forvarmet ovn på 200 grader i 15 min.
Indhold pr styk.:
Kalorier: 191 cal
Protein: 9g
Kulhydrat: 27g
Fedt: 4g
Kostfibre: 2,1g