MERE INFORMATION​

ON MINE FORLØB

Alle mine forløb giver en særlig adgang til en privat facebook gruppe, hvor der motiveres og inspireres med mad og træningsvideoer, samt et link til en øvelses guide.

PERSONLIG

TRÆNING

For dig der vil have min hjælp til at få trænet, styr på kosten og en ekstra omgang motivation for at give den en ekstra skalle, når du skal træne!
Bemærk: Når du har personlig træning med mig, så er medlemskabet til fitness center GRATIS 

Træning og kost​

Ved et personligt træningsforløb får du skræddersyede træning- og kostplan, tilpasset alle dine præferencer, der løbende justeres. Derudover får du adgang til træningsvideoer der passer til din træningsplan.

Tracking​

Du får adgang til en online tracker, hvor vi sammen kan holde øje med din progression. Udover det får du 3x inbody kropsmålinger, så vi mere nøje kan følge dine ændringer.

Motivation​

For at sikre mig at det ikke kun er de dage hvor vi træner, at du er motiveret, får du også adgang til en online 24/7 chat med mig!
Der er også oprettet en facebook gruppe med særlige tilbud og informationer.

PERSONLIG TRÆNING

Det anbefales at et forløb har en varighed af mindst 3 måneder for at opnå de bedste resultater. 24-timers afbudspolitik (gælder begge veje), ellers tæller klippet stadig.

Træning 1x ugentligt*​​

3000 kr. / pr. måned
  • (750 kr. pr. session)

Træning 2x ugentligt*​

5200 kr. / pr. måned
  • (650 kr. pr. session)

*alle priser er inkl. medlemskab til træningscenter

2-i-1 TRÆNING​

Træn med din kæreste, ven eller kollega – og del prisen imellem jer. Med 2-i-1 forløb får den helt samme service, med personlig trænings- og kostplan mv.

Træning 1x ugentligt*​​

4000 kr. / pr. måned
  • (500 kr. pr. session)

Træning 2x ugentligt*​

6400 kr. / pr. måned
  • (400 kr. pr. session)

BOOTCAMP​

Træn med i gruppen og vær med til at motivere hinanden til at give den fuld gas!

Træning og kost​

Når du køber et bootcamp forløb får du 8 uger med 2 ugentlige træninger og skræddersyede trænings- og kostplaner, tilpasset alle dine præferencer, der løbende justeres.

Tracking​

Du får adgang til en online tracker, hvor vi sammen kan holde øje med din progression. Udover det får du 3x inbody kropsmålinger, så vi mere nøje kan følge dine ændringer.

Motivation​

Du får adgang til en 24/7 chat med mig, og derudover bliver du medlem af en facebook gruppe, hvor i kan støtte og motivere hinanden igennem forløbet.

Privat bootcamp​

Hvis i er min. 4 der er interesserede i at opstarte en bootcamp, er der mulighed for at starte en privat bootcamp udenfor den almindelige. Tidspunktet aftales i samarbejde med jer.

bootcamp

PRIS

12 ugers: Pris: 7200 kr. per person (du sparer 8400 kr.)

Betaling sker hver måned via faktura.

Alle priser er eks. Medlemskab i SHC (giver adgang til alle shc’s centre)

Onlineforløb ​

Onlineforløb er for dig, der har brug for struktur, vejledning og motivation til at nå dine mål. Onlineforløb er uafhængig af din geografiske lokation, så du behøver derfor ikke at bo i nærheden af mit center.

Træning og kost​

I et onlineforløb får du skræddersyede kost og træningsforløb, tilpasset lige til dine præferencer skader osv. og det bliver løbende justeret som dit forløb skrider frem. Du vil også få adgang til videoer af øvelser der passer til dit træningsprogram.

Kommunikation​

Vi starter ud med en opstartssamtale på telefon, hvor vi finder dit mål, og vejen dertil. Du vil også få din egen personlige chat med mig, hvori vi kan kommunikere om alt går som det skal. Der kommer herefter en opfølgning af din udvikling hver uge.

Særlige tilbud​

Du vil også få adgang til en facebook gruppe, med særlige tilbud og informationer, samt early bird tilbud.