Close

Personlig træning

Med personlig træning hjælper jeg dig med at nå dine mål. Hvad end det er vægttab, opstramning, efter-fødselstræning eller muskelopbygning. Træningerne tilpasses dig, dit niveau og dine mål. Min rolle er at presse og motivere dig når det bliver svært. Jeg støtter dig hele vejen, så du også lærer at stå på egne ben mht. træning og kost.

Gruppetræning

Gruppetræning Træn sammen 2-og-2 eller deltag på et af mine Bootcamp og oplev fællesskabet ved træning. Sammen motivere vi hinanden bl.a. via en privat facebookgruppe. NB: Alle priser er eksl. medlemskab i SHC (Sporting Health Club) Mulighed for at dele betalingen op i flere rater. 24-timers afbudspolitik der gælder begge veje.

Kostplaner

Kostvejledning er for dig der gerne vil have råd og vejledning i at spise sundt og varieret. Her udarbejdes ikke en decideret kostplan, men der tales om vaner og hvordan disse kan ændres én af gangen. 

Onlineforløb

Online forløb er for dig der ikke har mulighed for at møde til træning i København. Med et online forløb udarbejdes kost- og træningsplaner ud fra DIT udgangspunkt og dine mål. Kostplanen laves bl.a. ud fra din vægt, højde, alder og aktivitetsniveau og bliver selvfølgelig tilpasset din hverdag. Der er bl.a. mulighed for hjemmetrænings-programmer.


Velkommen til Bootcamp